Merken Schoonheidssalon

Dr. Spiller Biocosmetica

DrSpillerIn de schoonheidssalon werk ik met het Zuidduitse merk Dr. Spiller Pure Skin Care Solutions.  De hoge concentratie aan werkstoffen en milde conserveringen zorgen voor een natuurlijke huidverbetering.

Dr. Spiller voldoet met zijn Biocosmetica-producten (Alpenrausch lijn) aan de strenge eisen van de Cosmos Organic. De botanische ingrediënten komen zoals het woord Alpenrausch al zegt, uit de Alpen. In Biocosmetica-producten moet tenminste 95% van de extracten van natuurlijke oorsprong zijn. Deze extracten moeten tenminste 20% biologisch geteelde werkstoffen bevatten. Alleen bepaalde mineralen en een gelimiteerd aantal overige werkstoffen mogen gebruikt worden.

Ook aan de verwerking van de grondstoffen en aan de productie van deze cosmetica worden zware eisen gesteld. Zo mag de natuur niet uitgeput raken, moeten verpakkingen biologisch afbreekbaar zijn en worden er controles uitgevoerd of de producent zich aan deze regels houdt.

Alleen die bedrijven, die aan de eisen van het zwaarste keurmerk “Cosmos Organic” voldoen, mogen hun producten voortaan Biocosmetica noemen. Een garantie dat de natuur optimaal gespaard wordt. Groener bestaat niet! Dr. Spiller Biocosmetics kan daarom met recht de groenste cosmetica van dit moment genoemd worden.

Sensicura

sensicuraOptimale verzorging voor de gevoelige, allergisch reagerende huid. Droogheid, jeuk en rode uitslag: dit zijn duidelijke tekenen van een instabiele, veeleisende huid. Daarom bevat de Sensicura-lijn enkel natuurlijke ingrediënten en een zeer hoge concentratie actieve werkstoffen. De producten werken kalmerend, beschermend en gaan factoren zoals aanleg, stress, zon en kou tegen. Irritaties verdwijnen, een gezonde uitstraling keert terug en de huid wordt weer soepel en glad. Sensicura geeft de huid een heerlijk, verzorgd gevoel.

Alcina

alcalinaDe producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff groep worden, naast cosmetica, ook farmaceutische producten ontwikkeld en geproduceerd. Deze kennis en kunde is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd, een garantie voor werkzaamheid en veiligheid.

NutriCosmetics & Voedingssuplementen Energetica Natura

Zo binnen, zo buiten.

Omdat schoonheid ook van binnenuit bijdraagt aan een stralend uiterlijk werken wij in de schoonheidssalon met de supplementen van Energetica Natura. Zo kunnen we tekorten in bijvoorbeeld vitaminen en mineralen aanvullen en eventueel een bijpassend voedingsadvies geven. De voedingsadviezen en suppletie zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer.

Energetica Natura staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, mensen, dieren) aanwezig is. Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen met als doel dezelfde oerenergie die in kwalitatieve grondstoffen aanwezig is te behouden. Op deze manier krijgt men producten die bulken van de biochemische activiteit en energie, producten die goed opneembaar en weinig belastend zijn en een echte werking in het lichaam uitoefenen.

Vitaminen & mineralen, essentiële vetzuren, fytotherapie, pro- en prebiotica, aminozuren en enzymen.

Mineralissima

Bij Mineralissima hebben wij voor jou een breed scala aan natuurlijke, mooie minerale cosmetica, make up kwasten en accessoires, allemaal gemaakt van de beste ingrediënten van Moeder Natuur.

  • natuurlijk
  • vegan
  • dierproefvrij en diervriendelijk
  • cruelty free
  • bevat geen schadelijke stoffen
  • geschikt voor de meest gevoelige huid
  • glutenvriendelijk

Hun natuurlijke cosmetica bevat niets kunstmatigs op het gebied van additieven en conserveringsmiddelen, zoals je kunt zien als je de ingrediëntenlijst bekijkt.

Zuiver zijn. Natuurlijk zijn. Wees mooi met Mineralissima.

Kwaliteitscriteria

De volgende zes kwaliteitscriteria zorgen ervoor dat u efficiënte, veilige en kwalitatief hoogwaardige producten krijgt:

Biochemische activiteit & opneembaarheid

Er worden uitsluitend verbindingen gebruikt die volgens praktijkervaring en wetenschappelijke literatuur de hoogste biochemische activiteit en opneembaarheid bezitten.

Niet belastend

De gebruikte nutriënten of vul- en bindmiddelen mogen het lichaam niet belasten.

Zuiverheid

Vooraleer de stoffen verwerkt worden wordt er steeds getest op zuiverheid.

Hypoallergeen

Enkel hypoallergene nutriënten worden in onze producten verwerkt.

Laatste wetenschappelijke inzichten

Producten worden steeds ontwikkeld (en aangepast) volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

NGO – Niet genetisch gemanipuleerde organismen

Er worden enkel ingrediënten gebruikt die gegarandeerd niet genetisch gemanipuleerd zijn.

Licenties

Om veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid te waarborgen werkt Energetica Natura met de volgende veiligheidssystemen:

  • HACCP-systeem staat voor Hazard Analysis Critical Control Points en is een voedselveiligheidssysteem dat werd ontwikkeld in de ruimtevaart en luchtvaart.
  • GDP-systeem. Veiligheidssysteem voor de distributie van geneesmiddelen dat wordt gebruikt in de farmaceutische industrie.

De leveranciers waarmee Energetica Natura samenwerkt beschikken zelf over een farmaceutische productielicentie. Hierdoor behoren deze producten tot de hoogste en meest betrouwbare kwaliteitsklasse op dit gebied.

Aanbiedingen

Aanbieding Kapsalon

Bij aankoop van 1 product 15% korting, bij aankoop van 2 producten het 2e product voor 50%, 3 producten halen 2 betalen, 5 producten halen 3 betalen.

Aanbieding

10% korting op een product van Kerasilk of KMS.

Aanbieding Nagelstudio

Gellak op handen en voeten voor 50,-.

Maak nu direct online een afspraak!

Kom je voor het eerst in onze salon? Kies dan bij je knip en/of kleur afspraak voor “1e bezoek”. We hebben dan extra tijd voor je ingepland om een goed advies te geven. Deze optie kun je ook kiezen wanneer je al klant bent en je wilt eens heel wat anders. Ook dan hebben we meer tijd voor een uitgebreid advies.

Pin It on Pinterest

Share This