Alles geregeld voor je mooiste dag, haar, make-up, nagels en gezichtsverzorging. Ook het haar, make-up en nagels van de bruidsmeisjes, bruiloftsgasten, moeder van de bruid en bruidegom en natuurlijk de bruidegom zelf kunnen door ons verzorgd worden. Zowel in onze salon als aan huis.

Wij hebben ons gespecialiseerd in lang haar opsteek- en styling technieken, zowel met je eigen haar als in het werken met haarstukken en haaropvullingen. Ook een versiering of een sluier in het haar bevestigen is voor ons geen probleem.

Voor je make-up maken wij gebruik van de merken Alcina en Mineralissima. Bij deze merken hebben onze visagisten ook hun opleiding gehad en zijn inmiddels zeer ervaren in het aanbrengen van een passende bruids make-up.

Wil je helemaal ontzorgd worden? Laat dan ook je nagels verzorgen en/of lakken. Wij werken met de nagelverzorging van Alcina, Gelish en Entity.

 

Hoe gaan we te werk? Enkele maanden voor je trouwdag maken we een afspraak voor een proefkapsel en eventuele proefmake-up. We maken dan een aantal proefkapsels passend bij je wensen en je jurk. Samen met een eventuele make-up maken we het plaatje compleet.

Wil je meer weten en/of een vrijblijvend advies? Bel ons op 0411-641284 of stuur een mailtje naar kapsalon@teammelis.nl.

Bruidskapsels

 

Basic: Haar € 129,50

Het verzorgen van je proefkapsel enkele weken voor je bruiloft en het verzorgen van je kapsel op de dag zelf.

Plus: Haar & Make -Up € 199,50

Het verzorgen van je proefkapsel en proefmake-up enkele weken voor je bruiloft en het verzorgen van je kapsel en make-up op de dag zelf.

Luxe: Haar, Make-Up en Gezichtsbehandeling (zilver*) € 247,50

Het verzorgen van je proefkapsel en proefmake-up enkele weken voor je bruiloft en het verzorgen van je kapsel en make-up op de dag zelf. De gezichtsbehandeling kun je het best tot 2 weken voor je grote dag plannen.

Exclusive: Haar, Make-Up, Gezichtsbehandeling (zilver*)en Nagels (gellak inclusief manicure) € 280,-

Het verzorgen van je proefkapsel en proefmake-up enkele weken voor je bruiloft en het verzorgen van je kapsel en make-up op de dag zelf. De gezichtsbehandeling kun je het best tot 2 weken voor je grote dag plannen. Vlak voor je bruiloft verzorgen we je handen en nagels met een manicure en gellak** behandeling.

  • Uit te breiden naar een Gezichtsbehandeling Goud + € 20,-
  • Inclusief Manicure Classic en lakken in 1 kleur.
  • In de gemeente Haaren komen we gratis bij je thuis, daarbuiten rekenen we € 25,-

Meer informatie?

Uw gegevens

Wat kunnen we voor u doen?

Aanbiedingen

Aanbieding Kapsalon

Bij aankoop van 1 product 15% korting, bij aankoop van 2 producten het 2e product voor 50%, 3 producten halen 2 betalen, 5 producten halen 3 betalen.

Aanbieding

10% korting op een product van Kerasilk of KMS.

Aanbieding Nagelstudio

Gellak op handen en voeten voor 50,-.

Maak nu direct online een afspraak!

Kom je voor het eerst in onze salon? Kies dan bij je knip en/of kleur afspraak voor “1e bezoek”. We hebben dan extra tijd voor je ingepland om een goed advies te geven. Deze optie kun je ook kiezen wanneer je al klant bent en je wilt eens heel wat anders. Ook dan hebben we meer tijd voor een uitgebreid advies.

Pin It on Pinterest

Share This