Klik op een logo voor meer informatie

KMS

combineert al 40 jaar vooruitstrevende technologie met natuurlijke ingrediënten. Wij helpen je je eigen unieke style te maken!

Kerasilk

De verzorgende formules met Keratine en Hyaloveil werken actief op de haarstructuur en dringen diep in het haar om van binnenuit te voeden en herstellen. Het haar wordt soepel, krijgt glans en ziet er gezond uit, langdurig.

Dual Senses

directe voelbare en zichtbare verandering.

Goldwell Styling

Kleurbescherming en hitteprotectie tot 200c. Lang houdbare , flexibele versteviging en haar dat natuurlijk aanvoelt.

Max Pro

Deze stijltangen en krultangen kunnen gebruikt worden voor alle haartypes en zijn ontworpen om verschillende kapsels zoals stijl, golvend en natuurlijk krullen te creëren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat goed en gezond is voor je haar. Om ervoor te zorgen dat je haar levendig blijft, maken wij gebruik van deze tools met de nieuwste technologie.

Philip Martins

Na een levenslange ervaring in de organische cosmetische industrie besloot Mauro Trimigliozzi in 2003 een nieuwe weg in te slaan met zijn in 1984 opgerichte bedrijf en creëerde hij het merk Philip Martin’s. Samengesteld uit de voornamen van zijn kinderen staat de merknaam symbool voor de zuiverheid van de geboorte. De filosofie achter Philip Martin’s is om deze zuiverheid te koesteren middels organische en niet-toxisch chemische huid- en haarverzorgingsproducten. Philip Martin’s maakt gebruik van de laatste kennis en ervaring om deze gelofte te vervullen, zich vertalend naar de succesvolle productie en distributie van revolutionaire natuurlijk organische en niet-toxische Hair en Body producten die onze gezondheid respecteren en zich verzetten tegen het gebruik van toxische en schadelijke ingrediënten.

Team Melis Hair & Beauty werkt met Henné, plantaardige kleuren.

Philip Martin’s heeft een Henné kleuring ontworpen, 100% gecertificeerd Organisch, 100% natuurlijk.

Aanbiedingen

Aanbieding Kapsalon

After Sun Salonbehandelingen van Kerasilk en KMS Style Primers vanaf 4,95.

Aanbieding

10% korting op een product van Kerasilk of KMS.

Aanbieding Nagelstudio

Gellak op handen en voeten voor 50,-.

Maak nu direct online een afspraak!

Kom je voor het eerst in onze salon? Kies dan bij je knip en/of kleur afspraak voor “1e bezoek”. We hebben dan extra tijd voor je ingepland om een goed advies te geven. Deze optie kun je ook kiezen wanneer je al klant bent en je wilt eens heel wat anders. Ook dan hebben we meer tijd voor een uitgebreid advies.

Pin It on Pinterest

Share This