“Krullen knippen” met The Global Curl Concept

Deze speciale techniek voor het knippen van krullend haar bieden wij sinds november 2017 aan in onze salon.
Krullen gedragen zich anders dan steil haar dus zochten wij naar een manier om krullen beter te laten vallen door een speciale kniptechniek. Deze manier hebben wij gevonden in The Global Curl Concept.

Hoe werkt dit nu? We knippen op haar wat 1 tot 2 dagen niet is gewassen zodat we de natuurlijke valling en bundeling van de krul kunnen zien. We zoeken de krulbundel op en knippen deze op een speciale manier in zodat de krul alle ruimte krijgt om mooi te krullen en meer volume te geven.
Nadien verzorgen we je haar met een intensieve kuur om eventueel proteïne of lipide tekort aan te vullen. Vanzelfsprekend krijg je ook een goed advies voor thuisverzorging van je mooie krullen want krullend haar heeft nu eenmaal een andere verzorging nodig,

Herken jij de volgende problemen:

 • Pluizig, onhandelbaar haar.
 • “Er zit geen model in mijn haar”
 • ”Mijn haar is moeilijk doorkambaar”
 • ”Mijn kapper knipt mij altijd te kort”
 • Drogen duurt erg lang.

En wil jij:

 • Je krullen geaccentueerd hebben doordat we je haar per bundel beoordelen en knippen?
 • Meer volume op de juiste plek door de natuurlijke valling van je krul?
 • Minder pluis en meer glans?
 • Makkelijker doorkambaar haar wat sneller droogt?

Dan is het Global Curl Concept echt wat voor jou! Bel ons op 0411-641284 of maak je afspraak online www.kapsalonmelis.nl.

Great Lenghts

Helaas heeft Moeder Natuur niet iedereen met dik en vol haar bedacht. En wachten kan lang duren.

Met Great Lenghts kun je een mooi effect creeen zonder lang te moeten wachten. Great Lenghts kan gebruikt worden voor langere lengtes, meer volume en natuurlijk ook kleuraccenten. Je kan altijd een afspraak maken om te overleggen wat de kosten zijn en hoeveel extensions je nodig hebt voor het effect wat je wilt bereiken. Vraag Melissa, Anouk of Rachel naar de mogelijkheden.

KMS

KMS California, is een wereldwijd merk wat bestaat uit verzorgings- en styings producten. Het motto van KMS is: “Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, je stijl doet ertoe”. Ze verzamelen stijlen vanuit de meest inspirerende plaatsen ter wereld. Inspiratie ontstaat tijdens het bezoeken van modeshows, modewijken en op straat.

We werken met het start, style en finish systeem waardoor je een complete look kan creëren.
Nieuwsgierig naar wel product het best bij jou past, kom even binnenlopen en we geven je vrijblijvend advies.

Haarlijn Cover

Voor de dames zien we  mooie strak geknipte coupes, die alle richtingen op kunnen vallen, gecombineerd met voornamelijk koele blond tinten met hier doorheen warme accenten, zoals rosé-goud en koper nuances.

Voor de heren zien we de ‘old school’ barbertechnieken weer helemaal terug in het mode beeld en ook ‘grooming’ mag weer voor de trendy man van nu!

Sixties Hair:

De scheiding:

Superstijl haar

Great Lengths Hair Extensions

Wil jij:

 • Meer volume?
 • Een kleuraccent?
 • Je lok verlengen
 • De zijpartijen van je bob voller en/of langer?
 • Een totale haarverlenging?

Dat kan! Maak een afspraak voor meer info en een GRATIS ADVIESGESPREK, vraag Sigrid, Diane of Lenneke naar de mogelijkheden.

Aanbiedingen

Aanbieding Kapsalon

Bij aankoop van 1 product 15% korting, bij aankoop van 2 producten het 2e product voor 50%, 3 producten halen 2 betalen, 5 producten halen 3 betalen.

Aanbieding

10% korting op een product van Kerasilk of KMS.

Aanbieding Nagelstudio

Gellak op handen en voeten voor 50,-.

Maak nu direct online een afspraak!

Kom je voor het eerst in onze salon? Kies dan bij je knip en/of kleur afspraak voor “1e bezoek”. We hebben dan extra tijd voor je ingepland om een goed advies te geven. Deze optie kun je ook kiezen wanneer je al klant bent en je wilt eens heel wat anders. Ook dan hebben we meer tijd voor een uitgebreid advies.

Pin It on Pinterest

Share This