Alles geregeld voor je mooiste dag, haar, make-up, nagels en gezichtsverzorging. Ook het haar, make-up en nagels van de bruidsmeisjes, bruiloftsgasten, moeder van de bruid en bruidegom en natuurlijk de bruidegom zelf kunnen door ons verzorgd worden. Zowel in onze salon als aan huis.

Wij hebben ons gespecialiseerd in lang haar opsteek- en styling technieken, zowel met je eigen haar als in het werken met haarstukken en haaropvullingen. Ook een versiering of een sluier in het haar bevestigen is voor ons geen probleem.

Voor je make-up maken wij gebruik van de merken Alcina en Emani. Bij deze merken hebben onze visagisten ook hun opleiding gehad en zijn inmiddels zeer ervaren in het aanbrengen van een passende bruids make-up.

Wil je helemaal ontzorgd worden? Laat dan ook je nagels verzorgen en/of lakken. Wij werken met de nagelverzorging van Alcina, Gelish en Entity.

Hoe gaan we te werk? Enkele maanden voor je trouwdag maken we een afspraak voor een proefkapsel en eventuele proefmake-up. We maken dan een aantal proefkapsels passend bij je wensen en je jurk. Samen met een eventuele make-up maken we het plaatje compleet.

Wil je meer weten en/of een vrijblijvend advies? Bel ons op 0411-641284 of stuur een mailtje naar kapsalon@teammelis.nl.

5/5 - (2 stemmen)

Pin It on Pinterest

Share This