Kapsalon Hair & Looks Kappers

Hair & Looks Kappers Hair & Beauty is al sinds 1872 in handen van de familie Melis. Overgegaan van oom op neef en nu van vader Jan op dochter Diane, de vijfde generatie aan het roer van Hair & Looks Kappers. In april 2015 hebben wij onze salon grondig verbouwd en aangepast om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn een moderne salon waar vele disciplines samenkomen, haar- & huidverzorging maar ook uw nagels zijn bij ons in goede handen. Kortom, een totaal concept om aan al uw wensen op haar-en huidverzorgingsgebied te voldoen.

In onze salon kunt u heerlijk ontspannen met een was massage op een van onze massagestoelen waardoor u even kunt onthaasten en ontspannen aan de behandeling begint.

Onze medewerkers zijn allen gediplomeerde toppers in hun vak met vele jaren ervaring en worden continue bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van alle trends en technieken. Bent u op zoek naar professionals die u ontzorgen, uw haar en huid problemen helpen oplossen en een individueel advies geven op basis van uw wensen? Maak dan een afspraak via de button afspraak maken op deze pagina of bel met 0411-641284 voor een vrijblijvend en gratis advies.

Wij steunen Villa Pardoes

Wat is Villa Pardoes?
Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je alles!

Villa Pardoes biedt echt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de Picknickplaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Met Ridders. Met Barbie. De sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Stichting Haarwensen

Wij knippen je haar voor Stichting Haarwensen: voor elke vlecht doneren wij €5 aan de stichting!
Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en financiele giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Wil je ook je haar doneren? Kijk dan op http://www.haarwensen.nl/haar-doneren/spelregels

Beautybank

De BeautyBank bestaat uit een groep professionals uit de beautybranche die passie hebben voor het vak en hart voor mensen. We investeren in de toekomst van hen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zodat ook zij de mogelijkheid hebben om later hun eigen talent (weer) in te zetten. We geloven dat iedereen zijn unieke bijdrage kan leveren.

Door anderen meer zelfvertrouwen te geven, zullen er op termijn positieve veranderingen mogelijk zijn. Een nieuwe baan, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde. Dat is uiteindelijk goed voor hen, goed voor de omgeving en uiteindelijk goed voor de maatschappij en economie!

De BeautyBank is bedacht door Karin Edwards, die jarenlang een eigen kapsalon had. Ze weet als geen ander hoe fijn mensen zich voelen met verzorgd haar en make-up. Zeg nu zelf, hoe voel jij je als je haar goed zit? En wat doet dat met jou? Karin: ˜Ik heb met eigen ogen gezien hoe mensen zelfs meer rechtop gaan staan en zich van binnen beter gaan voelen na een make-over.

Karin heeft zelf de nodige tegenslagen in haar leven overwonnen. Met de BeautyBank wil ze nu iets doen voor anderen die een boost nodig hebben. Vrijwilligerswerk doen stond altijd al op mijn verlanglijstje. Toen dacht ik: misschien moet ik gewoon in eigen land iets organiseren. Het vergt energie, veerkracht en zelfvertrouwen om uit een dal te komen. Om het gevoel te behouden dat ook jij meetelt in de maatschappij. Een coupe die bij je past, met de juiste kleur, een getrimde baard of voor de vrouwen passende make-up doen wonderen voor je uitstraling en je gevoel van eigenwaarde. Juist in deze tijd waar veel mensen hun baan kwijtraken of te maken krijgen met een burn-out denk ik dat we zeker een meerwaarde bieden.
Met behulp van onze professionals en donateurs geven we onze cliënten de boost die ze nodig hebben. Doe je mee? Want iedereen is nodig en delen is vermenigvuldigen.

Aanbiedingen

Aanbieding Kapsalon

Bij aankoop van 1 product 15% korting, bij aankoop van 2 producten het 2e product voor 50%, 3 producten halen 2 betalen, 5 producten halen 3 betalen.

Aanbieding

10% korting op een product van Kerasilk of KMS.

Aanbieding Nagelstudio

Gellak op handen en voeten voor 50,-.

Maak nu direct online een afspraak!

Kom je voor het eerst in onze salon? Kies dan bij je knip en/of kleur afspraak voor “1e bezoek”. We hebben dan extra tijd voor je ingepland om een goed advies te geven. Deze optie kun je ook kiezen wanneer je al klant bent en je wilt eens heel wat anders. Ook dan hebben we meer tijd voor een uitgebreid advies.

Pin It on Pinterest

Share This