Styling/Lang haar workshops

Vind jij het ook zo moeilijk om je haar op een leuke manier op te steken en te föhnen?

Tijdens deze workshop leer je je eigen haar op de juiste manier te föhnen, stijlen, krullen en/of opsteken.

We beginnen met de vraag: wat wil je zelf leren?

Daarna gaan we aan de slag met het wassen en verzorgen van je haar en het voorbereiden door middel van producten en föhn- en stylingtechnieken. We werken hierbij vooral met de professionele tools van Max Pro.

Verder worden behandeld: touperen, opkammen, krullen met de krultang en met rollers, stijlen en diverse opsteektechnieken.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur, kosten € 20, dit is inclusief materiaal, een hapje en een drankje. De workshop gaat door vanaf 4 personen, er kunnen maximaal 6 personen deelnemen.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar kapsalon@teammelis.nl of geef je op in de salon. Bellen kan ook naar 0411-641284. Mocht de datum van je voorkeur zijn volgeboekt, stuur dan toch een mailtje dan kunnen we je op de reservelijst plaatsen.

Heb je zelf een groepje en wil je graag op een door jullie gekozen datum komen? Neem dan even contact met ons op door een mailtje te sturen naar kapsalon@teammelis.nl of bel met de salon 0411-641284.

Data

Data op aanvraag. Mail naar kapsalon@teammelis.nl of bel 0411-641284 om zelf een datum te kiezen.

 

Aanbieding

10% korting op een product van Kerasilk of KMS.

Aanbiedingen

Aanbieding Kapsalon

Bij aankoop van 1 product 15% korting, bij aankoop van 2 producten het 2e product voor 50%, 3 producten halen 2 betalen, 5 producten halen 3 betalen.

Aanbieding

10% korting op een product van Kerasilk of KMS.

Aanbieding Nagelstudio

Gellak op handen en voeten voor 50,-.

Maak nu direct online een afspraak!

Kom je voor het eerst in onze salon? Kies dan bij je knip en/of kleur afspraak voor “1e bezoek”. We hebben dan extra tijd voor je ingepland om een goed advies te geven. Deze optie kun je ook kiezen wanneer je al klant bent en je wilt eens heel wat anders. Ook dan hebben we meer tijd voor een uitgebreid advies.

Pin It on Pinterest

Share This