Sinds 1993 werk ik bij Team Melis, waarvan ik sinds 1998 (mede)eigenaresse ben. In het begin van mijn kappers carrière maakt ik deel uit van het Nederlands Kappersequipe en heb ik individueel en in teamverband vele prijzen behaald, o.a. een gouden en zilveren medaille op de wereldkampioenschappen in Londen in 1994. Ook was ik aan de firma Goldwell verbonden als educator en heb vele demonstraties en cursussen verzorgd op het gebied van kleuren, knippen en het uitzetten van nieuwe lijnen. Wat mijn werk zo leuk maakt is de afwisseling tussen het werken in de zaak en het werken aan de zaak! Sinds 2015 ben ik ook schoonheidsspecialiste en kan er dus voor zorgen dat u van top tot teen verzorgd en stralend de deur uit gaat! Ik vind het geweldig om me steeds te blijven ontwikkelen op vaktechnisch en persoonlijk gebied en te zorgen dat wij als team altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Zo werken wij mee bij de Amsterdam Fashion week om de kapsels van de modellen te verzorgen, weer een mooie uitdaging!

Ik hoop je snel te mogen begroeten in onze salon!

Wanneer werkt Diane?

Do 08:30 – 12:30 / 13:30 – 17:30
Vr 08:30 – 12:30 / 13:15 – 17:00 / 17:30 – 20:30
Za 08:00 – 11:45 / 12:15 – 13:30

Diane

Eigenaresse / Allround Hairstyliste / Visagiste / Nagelstyliste / Schoonheidsspecialiste

Ik ben Bernike en ik ben sinds mei 2016 werkzaam bij Team Melis. Ik heb in februari 2015 mijn diploma Allround Kapper gehaald op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd om up-to-date te blijven. Zo ben ik nu Master Colorist en adviseer je graag over een mooie kleur die perfect bij je past. Wat ik leuk vind om te doen is watergolven, permanenten, kleuren, knippen zowel dames, heren als kinderen. Maar ook behandelingen in de nagelstudio en schoonheidssalon vind ik leuk om te doen. Inmiddels ben ik ook Body Sugaring (ontharen door middel van suikerpasta) Specialist, vraag mij gerust om meer informatie. De klant tevreden de deur uit laten gaan, klant blij, ik blij! Wat me aantrekt in het vak is dat je blijft leren en jezelf ontwikkelen. Nieuwe technieken, nieuwe ideeën, nieuwe kapsels en ga zo maar door! Hopelijk tot snel!

Bernike

Allround Hairstyliste / Nagelstyliste

Hallo, ik ben Anouk.  Ik woon in Udenhout en werk sinds 2018 bij kapsalon Melis. Hier voor heb ik 9 ½ jaar in een andere kapsalon gewerkt. Door de jaren heen veel verschillende cursussen gedaan, zowel kleur als knip technieken. Ook voor krullen: GlobalCurl, een hele mooie techniek voor mensen met krullend haar. Ik vind mijn werk leuk omdat ik mensen blij kan maken.  En ik houd van uitdagingen, voor de een is een kleine verandering al een uitdaging en voor de ander is dat een hele metamorfose. Daarom vind ik het erg belangrijk naar de wens van de klant te luisteren, het maakt mijn werk leuk en afwisselend.  Het leukste vind ik krullen, high-lights en föhnen.  Naast de kleur en knip technieken verzorg ik ook je nagels met gellak en make-up.

Dus hou je van een kleine of grote uitdaging? Een feestje met alles er op en aan?
Maak dan snel een afspraak en zien we je graag in onze kapsalon!

Wanneer werkt Anouk?

Di in de even weken van 8.30 tot 20.30, in de oneven weken van 8.30-17.30
Wo 08:30 – 17:30
Vr in de even weken van 8.30 tot 17.30 en in de oneven weken van 8.30-20.30
Za 08:00 – 13:30

Anouk

Topstylist / Visagiste / Nagelstyliste

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij Team Melis Hair & Beauty.
In september 2015 heb ik mijn kappersdiploma behaald aan de KOS kappersopleidingen in Tilburg.
Bij mij kun je terecht voor een mooi kapsel en een mooie kleur in je haar.
Verder heb ik al een aantal cursussen gevolgd en ben ik nog volop aan het leren voor nieuwe leuke uitdagingen, zoals opgeleid worden tot Master Colorist bij Goldwell!
Naast kleuren en knippen kun je bij mij ook terecht voor je nagels (gellak) en voor een mooi bruin kleurtje door middel van een Spray Tan.
Wat zo leuk is aan mijn werk dat de klanten blij en tevreden naar huis gaan.
Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van mijn werk hier in deze gezellige salon.
Hopelijk tot snel!

Wanneer werkt Rachel?

Dinsdag om de week, woensdag,  donderdag om de week, vrijdag en zaterdag.

Rachel

Haarstylist & Nagelstylist

Aanbiedingen

Aanbieding Kapsalon

Nieuw bij Team Melis Hair & Beauty “krullen knippen”! Wil je je krullen geaccentueerd hebbend doordat we je haar per bundel beoordelen en knippen? Wil je meer volume op de juiste plek door de natuurlijke valling van je krul? Wil je meer krul en minder pluis?...

Aanbieding Beauty

Heerlijk verzorgende After Sun gezichtsmaskers Alpenrausch Mineraalmasker van €32,- voor €27,50 Alcina 5-minutenmasker van €19,95 voor €15,-

Aanbieding Nagelstudio

Gellak nu voor €  26,- Gellak i.c.m. manicure € 40,-

Maak nu direct online een afspraak!

Kom je voor het eerst in onze salon? Kies dan bij je knip en/of kleur afspraak voor “1e bezoek”. We hebben dan extra tijd voor je ingepland om een goed advies te geven. Deze optie kun je ook kiezen wanneer je al klant bent en je wilt eens heel wat anders. Ook dan hebben we meer tijd voor een uitgebreid advies.

Pin It on Pinterest

Share This